Vés al contingut
recollida_selectiva_pineda

L'Ajuntament de Pineda i Ecovidrio fomenten el reciclatge de vidre als establiments de restauració

La campanya que du a terme l'Ajuntament de Pineda i l'entitat Ecovidrio, ja es va fer l'estiu passat i enguany s'ha continuat dirigint a bars i restaurants del municipi per tal que facin correctament la recollida selectiva dels envasos de vidre, ja que el volum de residus de vidre que generen aquests establiments és molt notable.

 

La campanya constarà en què un equip d'informació ambiental comprovarà si els establiments pinedencs separen correctament els residus de vidre que generen. Una tasca que faran durant tot l'estiu. I en cas que els diversos establiments ho necessitin, també els proporcionaran contenidors de petit format i amb sistema d'autovolteig per poder buidar-los després a les zones de reciclatge.

 

 

 

Objectiu: recollida selectiva del 50 % dels residus

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda està treballant per garantir i fomentar la recollida selectiva dels residus del municipi. L'objectiu és recollir de forma selectiva el 50 % dels residus que es generen, tal com marquen la Directiva Europea i la normativa vigent a Catalunya. En aquesta línia, s'hauran de millorar les dades de recollida selectiva de vidre a Pineda, ja que l'any 2019 es va separar a pineda en 37% dels residus de vidre.