Vés al contingut
1

Temps tranquil i ambient fred

Temps estable amb algun núvol prim i ambient encara fred. Demà dimecres ens espera un dia rúfol i fred amb risc d'algun petit plugim.
1

Temps estable però amb fred

Es manté la situació de fred, cel variable i sense pluja. Hi ha mar de fons i durant la tarda les onades podrien fregar el metre i mig-dos metres d'alçada, fruit del vent de llevant.
1

Arriba la primera glopada d'aire fred

Aquesta tarda augment dels núvols i temperatures sense canvis. La glopada freda entra aquesta pròxima nit i i matinada i no es descarta algun petit ruixat entre la matinada i primera hora del matí a la costa. Demà baixen clarament les temperatures.
1

Bon temps amb alguns núvols

Aquest dimecres seguim amb temps estable, alguns núvols a la tarda i temperatures de tardor. Els vents avui són fluixos i encara queda lleugera mar de fons.
1

Temps estabe i temperatures de tardor

Temps estable amb alguns núvols prims i, avui de nou, es pot tornar a repetir la posta de sol tant espectacular d'ahir. Temperatures de tardor amb màximes de 19º. Mar de fons amb onatge metre i mig d'alçada.
1

Possibilitat de ruixats i ambient més fresc

Aquesta tarda amb nuvolades i amb risc de ruixats, afectant al litoral del Maresme. Esprem registres d'aigua entre els 5 i els 10 l/m2. A mida que descarregui l'ambient refrescarà. Divendres jornada variable
Subscriu-te a El Temps