Vés al contingut
1

Estabilitat a l’espera d’un nou canvi de temps

Avui dijous tenim domini del sol, núvols prims que aniran avançant durant la jornada i temperatures que poden baixar lleugerament. De cara al vespre i a la nit augmentaran els núvols i no es descarta alguna petita gotellada.
1

Temps variable amb risc d’alguna gotellada

Temps variable amb núvols que es podrien compactar i donar alguna gotellada. El vent de garbí també pot bufar amb algun cop moderat aquesta tarda i superar els 40km/h. Durant la nit i matinada no es descarta algun ruixat costaner i demà dijous també serà un dia variable.
1

Possibilitat d’algun ruixat o tronada de tarda

Durant la tarda veurem crèixer nuvolades i no descartem sentir alguna tronada, o que descarregui algun ruixat o tempesta a l’Alt Maresme. Tot plegat amb temperatures agradables i vents fluixos. Si plou i descarrega, refrescarà clarament l’ambient.
1

Setmana moguda amb una mica de tot

Avui dilluns tenim temps variable, amb força núvols i no descartem alguna petita gotellada. Atenció que durant la propera nit i matinada entrarà aire fred i podrien formar-se alguns ruixats o temepstes a la zona de l’Alt Maresme.
1

Temps primaveral fins diumenge

Cap de setmana amb temps estable i temperatures molt primaverals, les màximes ja arribaran als 20º. Diumenge preveiem que arribi el canvi de temps amb més nuvolositat i potser amb pluja a última hora del dia.
Subscriu-te a El Temps