Vés al contingut
Els objectius de l'Agenda 2030: «Si no ho fem tots junts, això no servirà de res»
Cos
Des d'aquesta tarda es podrà visitar al Centre Cívic Poblenou una exposició sobre els ODS, els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Es tracta de l'exposició que ha preparat l'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut Joan Coromines, que també han participat al programa Pineda Es Mou, de Ràdio Pineda.
MJH dt., 11/06/2024 - 08:40
Image
1
Joan i Rocio: «Després de fer la volta al Món hem descobert que Pineda i el Maresme és un bon lloc per viure»
Cos
Han explicat que «ha estat un viatge molt emocional però també per conèixer altres cultures i fins i tot, sentir les ganes de tornar a casa». També han explicat que «ha estat molt emocionant i els ha agradat el contacte amb les persones que s'han anat trobant pel camí».
J.B. dj., 06/06/2024 - 08:41
Image
1
Etiquetes
Les colònies de l’escola Poblenou
Cos
A l'escola Poblenou hi va tot el centre, des dels més petits als més grans. Hi van tots junts i aquest any les han fet a Can Solà, una casa situada a Vilobí d'Onyar.
O. D. dl., 03/06/2024 - 09:07
Image
1
Ràdio Pineda i l'Espai Jove estrenen el nou espai 'Girl Zone. El Podcast'
Cos
Del projecte de Girl Zone de l'Espai Jove de Pineda ha sortit 'El podcast', un espai on les joves poden parlar i opinar de temes que els interessen. Disponible a la carta a la web i APP de Ràdio Pineda
MJH dv., 31/05/2024 - 08:00
Image
1
Etiquetes
Bona acollida de les entitats de Pineda de l’Oficina d'Entitats i el Punt de Voluntariat
Cos
Les entitats de Pineda han valorat positivament la creació d'aquests nous recursos i han explicat que els serà molt útil sobretot per ajudar-les a fer tràmits administratius i trobar voluntariat per les activitats.
O. D. dl., 27/05/2024 - 11:02
Image
1
Etiquetes
Subscriu-te a Ràdio Pineda