Vés al contingut
1

El 25 de gener es celebrarà el 4art Cross de Pineda dins del calendari del Circuit Maresmenc de Cros

El 25 de gener es celebrarà el 4art Cross de Pineda dins del calendari del Circuit Maresmenc de Cros 2019-20. La primera prova ja s'ha fet a Santa Susanna amb una participació de 587 corredors i corredores. Els guanyadors en la categoría absoluta van ser Carles Montllor (masculí) i Laura Prieto (femení). En la segona prova duta a terme a Arenys de Munt el passat dissabte 9 de novembre, els arribats a meta ja van ser 617.

Cada any, més clubs i corredors i corredores no federats, s’apunten a aquesta lliga de Cros que enguany tindrà 8 proves, totes elles puntuables, des d’octubre 2019 fins a la cloenda que serà el proper 23 de febrer 2020 a Canet.

La solidesa d’un projecte que va començar fa gairebé 10 any és tan forta que alguns ajuntaments de la comarca ja s’han interessat per formar part del Circuit i alguns han confirmat ja la seva intenció d’afegir-se-hi de cara a la propera temporada, com és el cas de Sant Cebrià de Vallalta, sumant un total de 9 poblacions/proves.

El Circuit Maresmenc de Cros està organitzat pels Ajuntaments de Sta. Susanna, Arenys de Munt i Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Pineda, Calella, Alella, Mataró i Canet amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona.