Vés al contingut
1

Concert de tribut a Los Marismeños aquest dissabte al Centre Cultural de Pineda

Tributo a Los Marismeños arribarà amb les veus de Luís Flores, Sergio Medel i Antonio Bellido. Serà aquest dissabte a les 10 de la nit al Centre Cultural.

Després de debutar a la Hermandad del Rocío el passat mes de novembre, 'Tributo a Los Marismeños' recupera les cançons d'aquest mític grup de sevillanes i torna a actuar. Antonio Bellido, veu i guitarra del grup, ha explicat a Ràdio Pineda que «han decidit fer un altre concert gràcies a l'èxit que van tenir a la Hermandad del Rocío».

'Tributo a Los Marismeños' portarà un repertori de sevillades, rumba i jaleo. A més, el músic Antonio Bellido també ha desvelat a Ràdio Pineda que tindran una petita sorpresa, «l'acompanyament de quadres de ball de la Hermandad del Rocío».

'Tributo a Los Marismeños' actuarà per segona vegada a Pineda aquest dissabte a les 10 de la nit, aquest cop al Centre Cultural.

Entrades a la venda a diversos punts de Pineda: a l'Autoescola Sobre Todes, al Bar Guimerà i al Bar Que Te Den de Poblenou. També online al web Entrápolis.