Vés al contingut
1

La Marea Pensionista del Maresme fa una campanya per demanar el títol de transport gratuït als centres hospitalaris

La Marea Pensionista del Maresme posarà en marxa una campanya per aconseguir que els/las pensionistes i jubilats/des del Maresme disposin d'un TÍTOL DE TRANSPORT INTEGRAL GRATUÏT, per cobrir els desplaçaments que s'hagin de realitzar per motius de visites a especialistes, proves, ingressos i atenció a familiars ingressats en centres hospitalaris.

Aquest títol de “transport integral” hauria de cobrir tots els mitjans de transport públics necessaris des del seu domicili, fins als centres hospitalaris que tinguin assignats: Blanes, Calella, Mataró, Badalona i Barcelona.

Han començat la campanya amb lliurament d'instàncies als 30 Ajuntaments del Maresme i a tots els grups polítics que en formen part d'ells, demanant-los-hi el seu suport i recolzament front a les administracions supra-municipals.


 

Paral·lelament es realitzarà una recollida massiva de firmes en totes les poblacions del Maresme per donar suport aquesta petició.

Un cop finalitzada la campanya, es farà la petició i lliurament d’aquestes signatures al Consell Comarcal del Maresme, a la Direcció de Transports de la Generalitat de Catalunya i al Parlament de Catalunya.