Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda distribueix a domicili les targetes moneder de les beques menjador

Foto: CCM


 

  • En total es repartiran 545 targetes moneder per la compra d’aliments a aquelles famílies beneficiàries de beques menjador.

L’Ajuntament de Pineda ha començat el repartiment de les targetes moneder per a les famílies beneficiàries de les beques menjador. Aquest repartiment es fa domicili a domicili per part dels conserges d’educació, esports i notificador de l’ajuntament, per evitar el desplaçament de les famílies i prenent totes les mesures de seguretat dictades aquests dies.

En total es repartiran 545 targetes moneder dotades cadascuna d’elles amb 40 € per infant beneficiari d’una beca menjador. El departament d’Educació anirà recarregant la targeta a mesura que vagin passant els dies si s’allarga la situació, així que s’han de conservar les targetes.

L’import de les targetes es pot gastar només en alimentació i en una sèrie d’establiments prefixats. Totes aquestes i altres instruccions es reparteixen en el moment que s’entrega la targeta a la família. L’entrega s’allargarà un parell de dies. La persona encarregada de fer-la tocarà al timbre de la casa o a l'intèrfon per avisar d’aquesta entrega i la deixarà a la bústia. En aquells casos que no es trobi a la persona en el seu domicili, es farà un segon repartiment en un altre moment del dia o l’endemà.

 

Amb aquesta formula, el Departament d'Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat  vol assegurar als infants que més necessitats tenen el fet de poder continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades. És una mesura que tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l'activació del Pla d'Actuació PROCICAT per malalties emergents en motiu de l'impacte del COVID-19.

 

Podeu veure la comunicació del Departament CLICANT AQUÍ

Normes d'utilització de la tarja moneder CLIQUEU AQUÍ