Vés al contingut
1

Continuen les obres d'urgència al Passeig Marítim de PIneda

Els operaris continuen treballant en les obres d'urgència del Passeig Marítim. Recordem que les primeres tasques han estat obrir pas a la maquinària per dur a terme les obres protecció i reparació de l'Estació de Bombament de la Platja de la Riera de Pineda. Aquesta planta està just a la desembocadura de la Riera de Pineda.

 

Un cop fetes aquestes tasques es farà una escullera per protegir l'estació de bombament i evitar que la canonada quedi al descobert en casos de forts temporals. Una segona fase completarà la protecció de l’estació de bombeig, creant una segona escullera de roques entre l’existent i la nova que s’haurà instal·lat en la primera fase d’aquestes obres

 

Les obres tenen un cost 126.142,00 € i les fa el Consell Comarcal del Maresme per transferència de competències de l’Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat. L’empresa adjudicatària és SIMMAR i es preveu que les actuacions estiguin acabades en quatre setmanes.

 

No es pot passejar i està precintat per la policia el tram entre l'estació i la riera de Pineda. La Policia Local de Pineda ha informat que preparen la senyalització necessària per fer un pas alternatiu pels vianants i esportistes que han de passar per la banda interior del passeig, és a dir, entre la via del tren i el vial per on circulen els cotxes, per saltar-se el tram malmès del costat mar.