Vés al contingut
Maria-Josep Hernandez, Carles Santacreu, Jordi Masnou

Obert el termini per formar part del voluntariat de Protecció Civil: "El més important és l'esperit de servei i el compromís"

Maria-Josep Hernandez, Carles Santacreu i Jordi Masnou, aquest matí a Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Jordi Masnou i Carles Santacreu

 

Fins al 30 de juny és obert el termini per presentar candidatures a voluntari/a de Protecció Civil de Pineda. El cos de voluntariat té com a funció donar suport a serveis d'urgència i emergència al municipi, i a grans esdeveniments en els quals puguin col·laborar. El cos de Protecció Civil a Pineda es va desmantellar fa mesos per problemes interns del cos, però ara l'Ajuntament de Pineda vol reprendre aquets recurs, molt valorat també per la població. N'hem parlat aquest matí a Ràdio Pineda amb l'inspector en cap de la Policia Local, Carles Santacreu. I el regidor de Seguretat i Mobilitat, Jordi Masnou.


 

El cap de la Policia Local ha explicat quines aptituts han de tenir les persones que vulguin ser voluntaries del Cos de Protecció Civil. El més important «és l'esperit de servei, ja que és una entitat que treballa pels altres», i estar preparats per atendre diferents situacions d'emergència. Un cop passen la selecció, reben també formació bàsica i específica, alhora que estan entrenant per poder col·laborar. El regidor de Seguretat i Mobilitat, Jordi Masnou, ha dit que cal partir de la base que són voluntaris i voluntàries, i alhora, se'ls ha de preparar i donar-los suport. Se'ls demanarà compromís amb Pineda davant de qualsevol situació de l'àmbit públic i de suport a les persones cas d'emergència. Ara està obert el termini per presentar candidatures, amb l'objectiu de poder reprendre aviat les activitats de Protecció Civil. Inicialment esperen poder comptar amb 10 o 15 persones.
 


 

Trobareu més informació a sobre les funcions i quins requisits cal de complir a:

www.pinedademar.cat/proteccio-civil

Les candidatires es poden presentar a través d'aquest portal o del correu voluntariatprotecciocivil@depineda.cat També trobareu l'enllaç al Facebook de l'Ajuntament, la Policia Local i Ràdio Pineda.

El termini acaba el 30 de juny.

 

1