Vés al contingut
1

Un esclafit provoca danys i fa caure arbres a Poblenou en una nit de tempestes violentes

Fotos: Ajuntament de Pineda


 

Cal destacar un esclafit a Poblenou que hauria resseguit el Rierany dels Frares des de Can Carreras. Els vídeos i les imatges publicades s'han fet virals i també les han recollit diversos mitjans de comunicació nacionals.


 

Alguns arbres han caigut a Poblenou i altres zones de Pineda i la Policia Local, els Serveis Municipals i els Bombers han hagut de treballar per retirar arbres caiguts i restablir la normalitat després de la tempesta. Alguns arbres han caigut també al voltant de la platja a Poblenou. Hi ha hagut força danys materials a Poblenou. Un parell d'empreses al Polígon de Mas Roger han patit danys importants a la teulada i en uns murs. Diversos habitatges també han vist com algunes elements han volat i s'han produït danys en balcons i terrasses.

Ho ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor a Ràdio Pineda. El vent ha superat els 120 km/h.

També a Calella el fenomen ha estat violent amb pluja i pedra amb arbres caiguts, entre altres, un gran plataner al Parc Dalmau.

S'ha estat treballant durant la nit per treure arbres que eren a la via pública i també en un tram del passeig a Poblenou.

En canvi, al centre de Pineda el vent ha estat de 50km/h i la pluja recollida de 30 l/m2 sense provocar danys destacables.


 

També ha caigut un llamp entre Pineda i Santa Susanna a les 6.40 del matí com un altres dels elements més destacats de la passada nit.

Les previsions eren de tempestes però no s'esperaven tant violentes arran de la costa.

 

1
 

 

1

 

1

 

 

1

 

 

 

1

 

 

 

1

 

 

1