Vés al contingut
1

Acaben les proves de Selectivitat amb bon balanç, "malgrat les circumstàncies"

La selectivitat, marcada pel COVID-19. Foto: ACN

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Els quatre dies de proves de selectivitat ja han acabat i ara els alumnes quedaran a l'espera de conèixer els resultats. El coordinador de Batxillerat de l'Institut Joan Coromines de Pineda, Lluís Renter, ha explicat que les proves han anat bé «malgrat les circumstàncies i la llarga espera que ha suposat examinar-se al juliol, un mes mes tard de l'habitual». Lluís Renter ha dit que els alumnes surten contents dels exàmens, que no haurien estat massa complicats. Només hi ha hagut queixes de l'examen de matemàtiques. «Però tampoc han estat més fàcils que altres anys», segons ha explicat el coordinador de Batxillerat de l'Institut Coromines. Ara els alumnes estan preocupats pels seus estudis posteriors, per començar una nova etapa.

 

De l'Institut Euclides de Poblenou han fet la selectivitat 41 alumnes. De l'Institut Joan Coromines han fet la selectivitat 30 alumnes, 21 de Batxillerat i 9 dels cicles formatius. les notes, arribaran el 27 de juliol.

 

I la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 i 45 anys es farà el 18 de juliol. En aquest cas, a Pineda l'Escola d'Adults ha preparat una vintena d'alumnes per aquestes proves.