Vés al contingut
1

Els casos de COVID-19 pugen de forma destacada a Pineda per segona setmana consecutiva

Els casos de COVID-19 pugen de forma destacada a Pineda per segona setmana consecutiva. Si les setmanes prèvies al 7 de juliol, es sumaven entre 1 i 2 casos confirmats amb prova cada setmana a Pineda, la darrera setmana (dades del 21 al 28/7) l'increment ha estat de 13 nous casos casos positius de COVID-19. La setmana anterior, del 14 al 21 de juliol, ja es va notar una primera pujada, amb 9 casos més. Cada dimarts Ràdio Pineda actualitza les dades, a través de l'aplicació oficial del Departament de Salut.

Ara (28/7) a Pineda hi ha un total de 130 casos acumulats i confirmats, i des de l'inici de la pandèmia i fins al moment s'han detectat pel personal medic 1800 casos sospitosos acumulats. Fa una setmana, el total de casos acumulats i confirmats amb prova era de 117, i el total de caos classificats pel personal mèdic com a sospitosos, des de l'inici de la pandèmia i fins ara, era de 1584. Per tant, també un increment destacat en una setmana de casos sospitosos


 

Dades de l'Alt Maresme

Tant a Calella com a Malgrat, tot i tenir menys població que Pineda, hi ha més casos de Covid-19. A Calella, confirmats amb prova, són 168. A Malgrat la xifra encara és més alta, són 223 casos confirmats amb prova.

1

1

 

 

Santa Susanna, amb només 3.440 habitants, suma 15 casos positius fins al moment. A Tordera hi ha 88 casos, a Palafolls són 33 casos i a Sant pol de Mar 25, en data d'avui 28/7.

 

1

 

1
 

Trobareu totes les dades oficials de Pineda i totes poblacions a l'enllaç:

https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/mapa-per-municipis/


 

Ingressos als hospitals de Calella i Blanes

El nombre total de pacients ingressats per la Covid-19 als hospitals de la Corporació és de 4 persones. Tres persones estan hospitalitzades a Calella i una a Blanes. En relació als professionals no hi ha cap novetat, continua sense haver-hi cap cas.