Vés al contingut
1

Pineda compta amb un nou parc esportiu de calistènia

Foto: Ajuntament de Pineda

 

Des d’aquesta setmana Pineda de Mar compta amb un nou equipament esportiu a l’aire lliure. Es tracta d’un parc d'street workout o calistènia ubicat a la Platja de Poblenou i ofereix un gran ventall de possibilitats de pràctica esportiva tant individual com en grup.

 

El concepte de calistènia (que etimològicament prové dels termes d’origen grec Kallos, bellesa i Sthenos, fortalesa) és un mètode d’entrenament que pot resultar adequat per qualsevol persona, independentment de la seva edat o estat de forma física. Com a sistema d’entrenament es basa en el treball amb el propi pes corporal. És a dir, és el propi pes de l’esportista el que actua com a resistència treballant així tant la força com la capacitat cardiovascular. De fet és un mètode mil·lenari que està a la base de molts esports, i la seva varietat street workout és cada vegada més popular. És una modalitat perfecta per treballar la força física, la flexibilitat, l’agilitat i la coordinació.

 

Equipaments esportius de Pineda a l'aire lliure

Aquesta instal•lació s’afegeix a l’oferta d’espais i equipaments públics a Pineda per a la pràctica d’esport: les tres pistes poliesportives, a la plaça de la Biblioteca, Can Carreres i Can Moré; i també les taules de Ping-Pong, les porteries de futbol i les xarxes per practicar el voleibol que s'instal•len durant l'estiu a les diferents platges de Pineda.