Vés al contingut
1

Aquest dissabte es sorteja en directe a Ràdio Pineda els 3000€ de la 'Tòmbola' del comerç pinedenc

Recordeu de no llençar les butlletes perquè hi ha un número d’identificador que serveix per participar en el gran sorteig final de 3.000 € per gastar al comerç de Pineda. El sorteig, aquest dissabte en directe a Ràdio Pineda, a les 12 del migdia.


 

140 establiments han participat a la 'Tómbola' del comerç pinedenc

Hi han participat 140 establiments comercials i s'han donat molts descomptes i també regals directes dels comerços pinedencs. Totes les butlletes tenien premi: des de descomptes de fins a 100 € per gastar en altres establiments adherits a regals directes com calçat i roba, productes de cosmètica, objectes de regal, pernils, sopars per a dues persones, serveis de perruqueria, tractaments de bellesa, etc.

La regidora de Comerç, Sònia Moraleda, ha dit que «tothom ha acollit bé la campanya i a més ha estat divertida».

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Pineda amb el suport de l’associació de comerciants Gent de Pineda ha tingut per objectiu mobilitzar 3 milions d’euros en el comerç local de Pineda. L'Ajuntament de Pineda hi ha aportat 200.000 € per tal de potenciar l'economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi.

 

Sorteig de 500 € a través de les xarxes socials

A més, també es farà un sorteig entre totes aquelles persones que comparteixin una foto seva amb una butlleta de la campanya i etiquetin a les xarxes socials de la campanya @tombolapineda a Facebook, Twitter i Instagram. El sorteig serà de 500 € per gastar als comerços de Pineda i s’han acceptat les fotografies penjades i etiquetades fins el 16 d’agost.