Vés al contingut
1

El pop aflamencat de Luis Flores al Cicle d'espectacles Cultura Km0

Foto: Ajuntament de Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El cantant pinedenc Luis Flores acomiada la gira del seu últim disc 'Aquí te siento' amb un últim concert a Pineda aquest dissabte al Cicle d'espectacles Cultura Km0. Luis Flores ha explicat que el concert serà una varietat de cançons del pop flamenc i també interpretarà temes del seu últim disc: 'Aquí te siento'. L'acompanyaran 7 músics a l'escenari.

 

 

Tot i que el cantant ja ha dit que està essent un any complicat pels artistes, a causa de la crisis sanitària, s'ha mostrat content i agraït de fer el concert a Pineda i ha demanat el suport del públic.

 

 

3

Imatge d'arxiu de Luis Flores als estudis de Ràdio Pineda el novembre del 2018 quan va presentar el disc. Foto: Ràdio Pineda

 

 

El cantant pinedenc ja està treballant en un nou disc de cara a l'any vinent. Luis Flores actuarà dissabte a les 10 de la nit a l'espai Sant Jordi. El preu de l'entrada és de 3 euros que podeu comprar de forma anticipada al web: www.auditoripineda.cat o també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Organitza l'Ajuntament de Pineda.

 

 

Concert amb mesures preventives de la Covid-19. L'ús de la mascareta és obligatori.

 

 

 

1