Vés al contingut
1

La regidoria de Comerç fa una programació d'activitats per dinamitzar el comerç durant el Nadal

 

Escolta l'entrevista a la regidora Sònia Moraleda

 

La regidoria de Comerç amb el suport de l'Associació de comerciants i empresaris Gent de Pineda du a terme tot un seguit d'accions per Nadal. Es volen dinamitzar els principals carrers dels eixos comercials de Pineda Centre i Poblenou. Els espectacles itinerants, pensats per evitar aglomeracions, volen acostar els veïns i veïnes de Pineda al comerç local.

Aquest divendres hi ha activitats pels mes petits entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre amb les 'fades del Nadal' i la visita del Tió de Nadal pels carrers de Pineda. A Poblenou hi haurà coreografies i la visita d'uns reporters que volen endevinar què voleu aquest Nadal.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Pineda, Sònia Moraleda, ha dit que la proposta «vol fer arribar el missatge de consumir al comerç local, que és molt variat i que pot arribar a tothom».

També ha dit que «la dinamització que s'ha contractat vol portar alegria als carrers i fer sentir l'esperit del Nadal als infants i les famílies».

La regidora de Comerç de Pineda, Sònia Moraleda ha volgut acabar amb un missatge optimista tant pels comerciants i restauradors i empresaris com els clients, i ha dit que «confien que l'any que ve pugui ser millor».

 

1