Vés al contingut
1

Els Mossos d'Esquadra amplien la informació sobre els detinguts pel robatori a la farmàcia Segarra de Pineda

 

Mossos d'Esquadra / ACN

 

El robatori es va perpetrar el 17 de gener quan uns lladres van serrar la persiana mecànica d'una farmàcia del carrer Santiago Rusiñol de Pineda. Es van endur una màquina de canvi amb 1.000 euros a dins. Tal i com us va avançar Ràdio Pineda, els Mossos d'Esquadra van detenir a dos homes presumptament vinculats al robatori de la farmàcia. Un d'ells estaria relacionat amb d'altres robatoris al Maresme i La Selva, segons ha fet públic avui Mossos. 

 

El 25 de gener els Mossos van detenir dos homes de 40 i 46 anys de nacionalitats bosniana i marroquina presumtament vinculats a dos robatoris en un concessionari de cotxes d'alta gamma i en una empresa del sector elèctric de Fornells de la Selva durant els dies 11 i 13 de gener.

Aquell mateix dia, però, agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mataró i Arenys de Mar (Maresme) van tornar a detenir l'home de 46 anys per dos robatoris més. El primer el va cometre el capvespre del 8 de gener a un restaurant de l'avinguda Cabrera de Mataró i en va danyar el vidre. Un cop dins es va endur 2.000 euros en efectiu i una màquina de canvi valorada en 4.000 euros. El segon robatori es va perpetrar el 17 de gener a la farmàcia Segarra de Pineda.

Els Mossos no donen per tancades les investigacions i no descarten noves detencions. Els arrestats, que tenen antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. En l'operatiu a Pineda va col·laborar la Policia Local de Pineda, que també van localitzar un vehicle que s'hauria fet servir el dia del robatori a la farmàcia.