Vés al contingut
1

L'espectacle 'Vida' de The Gospel Viu Choir i «Classe» la nova comèdia de Pau Carrió, a l'Audiori

 

L’Auditori de Pineda presenta la nova programació per aquest primer semestre de 2021 recuperant els espectacles del Mag Lari, d’Una y el Universo i Alícia al País de les Meravelles que es van haver de cancel·lar per les restriccions sanitàries.  Completen la programació el passi del documental Gavina i el concert de Sant Joan amb el gòspel de Viu Choir.

 

L’Auditori de Pineda de Mar ha donat a conèixer la programació per aquest primer semestre de 2021. Entre els espectacles que faran parada al municipi s’han recuperat els que no es van poder celebrar la tardor passada per les restriccions establertes en les activitats culturals per frenar els contagis de Covid-19.

La primera cita a L’Auditori aquest 2021 serà amb la projecció de «Gavina, Fent volar als infants del Raval i del món» un documental del malgratenc Vicenç Tomàs i Ignasi Oliveras. Es tracta d’una peça que vol acostar al públic la tasca de dedicació als infants de la Fundació Gavina.


 

1
 


 

El 27 de març, una setmana després de la seva estrena al Teatre de Salt arribarà a Pineda la nova obra de Pau Carrió «Classe» amb Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca. La comèdia es podrà gaudir amb dos passis abans que s’instal·li a La Villarroel de Barcelona.

De la programació de tardor 2020 i anul·lades per les restriccions que afectaven a les activitats culturals, L’Auditori de Pineda torna a programar el musical familiar «Alícia al país de les meravelles», el concert d’Una y el Universo amb el seu espectacle «Una, cordes i veu» i també la màgia del Mag Lari amb el seu show «Una nit amb el Mag Lari». Com és habitual tancarà la programació de la primera meitat de l’any el concert de Sant Joan a l’Espai Sant Jordi. En aquesta ocasió donaran la benvinguda a l’estiu The Gospel Viu Choir amb el seu espectacle «Vida».


 

Mesures especials Covid-19

Seguint les indicacions i les mesures establertes es manté reduït l’aforament per tal de mantenir el distanciament entre persones. L’accés al recinte estarà controlat i durant l’espectacle els espectadors i espectadores hauran de dur mascareta.

En el moment de la compra d’entrades a través de www.auditoripineda.cat no es podrà adquirir més de 4 entrades per compra, per tal de poder distanciar els seients i mirar que tothom tingui cabuda. També es podrà realitzar la compra d’entrades a Can Comas (dilluns a divendres de 9 a 14 h – pagament preferentment amb targeta). Per últim, quan s’adquireixin les entrades, es demanarà un nom i un telèfon de contacte, només a fi de poder realitzar la traçabilitat si es donés el cas.