Vés al contingut
1

Cremen tres contenidors a Pineda en un acte possiblement vinculat a les protestes per Pablo Hasel

Així es desprèn de la investigació de la Policia Local que també desvincula la crema d'aquests contenidors amb anteriors actes vandàlics a Pineda. El 'modus operandi' és diferent ja que s'ha fet amb una ampolla incendiària segons fonts policials. A més la descripció dels autors que han fet els veïns és diferent als autors que ja estarien identificats per incidents anteriors en la crema de contenidors a Pineda. També el mètode i el lloc de fugida són diferents segons fonts policials.

 

La Policia Local de Pineda continua la investigació i considera «que els fets d'aquesta nit podrien estar relacionats amb les accions de protesta arreu del territori pel cas del raper Pablo Hasel'.

 

L'acte vandàlic ha estat provocat aquesta mitjanit amb la crema de tres contenidors a la Plaça de les Palmeres, a tocar del carrer de la Justícia. L'incendi ha afectat tres contenidors i tres vehicles estacionats. Un testimoni ha explicat a Ràdio Pineda que el focs al contenidor de vidre provocava petites explosions dels envasos que hi havia a l'interior.

Ha intervingut la Policia Local de Pineda, els Mossos i els Bombers.

1