Vés al contingut
1

Desmantellada a Pineda una plantació amb 1000 plantes de marihuana

 

Fotos: Policia Local de Pineda

 


La plantació ha estat descoberta en una nau del Polígon Industrial de Pineda en un operatiu policial de Policia Local i Mossos d'Esquadra. La Policia Local ha detingut un veí de Mataró acusat d'un delicte de salut pública i defraudació de fluid elèctric.


La Policia Local i els Mossos d'Esquadra va desmantellar ahir al vespre una plantació de marihuana 'indoor' en una nau del polígon industrial de Pineda. S'han intervingut 1000 plantes i gran quantitat de material per al cultiu, elaboració i distribució. 

Segons fonts policials, la plantació estava dividida en dues fases de creixement i disposaven de més material per engrandir la plantació en un futur pròxim.

 

Les actuacions es van iniciar el mes de novembre en col•laboració amb la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar i van finalitzar ahir al vespre amb la detenció del llogater de la nau per part de la Policia Local de Pineda. Al detingut se li imputaran delictes contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

 

1