Vés al contingut
1

Jaume Arnella enceta el cicle de Mare Nostrum amb un concert de qualitat, amb simpatia i bon humor

Fotos: Ràdio Pineda

 

El cicle de concerts de Mare Nostrum ha començat a Pineda amb Jaume Arnella i omplint gairebé totes les localitats disponibles per les mesures anti-covid, a la sala gran del Centre Cultural. Jaume Arnella va portar el seu repertori de cançons populars i composicions pròpies, «Cançons i Romanços»amb el seu estil característic i proper, amb simpatia i bon humor. Va venir a Pineda després de rebre el premi Enderrock a la trajectòria, i acompanyat de Ferran Martínez a l'acordió i Toni Oró al Clarinet.

 

1

 

1

El cicle continuarà d'aquí 15 dies, amb Josep Maria Piguillem i l'espectacle 'Música del cinema mut'. El diumenge 9 de maig serà el torn de Valentí Maynó amb el títol 'La poesia va a la font' i tancarà el cicle el tenor pinedenc Albert Deprius amb l'espectacle 'De Catalunya a Itàlia'.

 

El cicle es fa els diumenges a les 12 del migdia al CCR de Pineda i no cal entrada prèvia. Només cal anar al concert una estona abans per evitar les aglomeracions. Hi haurà totes les mesures anti covid establertes, i la mascareta és obligatòria.


 

1
La presidenta de Mare Nostrum, Anna Ortega, amb Montse Iglesias, que va presentar el concert.