Vés al contingut
1

L'empresa Conmasa dona suport a la campanya “+salut x a un futur millor” per lluitar contra la Covid

 

 

L'empresa Conmasa, amb seu a Pineda, dona suport a la campanya del Consorci Sanitari del Maresme, que destina els diners recaptats a projectes de recerca i de formació per millorar l’abordatge de la malaltia i de les seves seqüeles a la comarca del Maresme.

Conmasa vol donar suport a la tasca de treball, investigació i gestió dels casos de covid al Maresme i agrair la feina del personal sanitari. Conmasa és una empresa familiar dedicada a la venda d’articles de fontaneria, sanejament, material elèctric, climatització, calefacció i energies renovables.

 

El Consorci Sanitari del Maresme fa projectes de de recerca per aplicar els resultats als pacients. D’entre ells, destaquen els orientats a tractar les seqüeles de de la malaltia, el que s’anomena 'Covid persistent'. Per exemple, el Programa personalitzat de rehabilitació telemàtica postcovid és pioner al nostre país i dissenyat exclusivament per a les persones que presenten dificultat respiratòria (dispnea) i fatiga (disfunció muscular). Les 77 persones que fins ara han participat en l’estudi, de 55 anys d’edat mitjana, han millorat l’eficàcia mecànica en un 40% i la capacitat respiratòria en un 20%.


 

D’altra banda, la desnutrició en pacients de Covid es tracta amb un suplement nutricional que s’aplica ja des de l’ingrés hospitalari seguint un protocol també pioner que s’ha estudiat amb més de 600 persones ingressades per Covid a l’Hospital de Mataró. Això ha permès rebaixar fins a la meitat la pèrdua de pes (relacionada amb la pèrdua de massa muscular i la fatiga post-covid).


 

La campanya “+ salut x a un futur millor” compta amb la col·laboració de Hartmann, Federació de Gremis i Associacions Empresarials del Maresme (FAGEM), Conmasa, Tecnocampus, Mataró Parc i Mataró Àudiovisual:

www.impulsemlarecerca.csdm.cat


https://www.conmasa.cat/mapa.aspx?c=mapa_pineda_conmasa