Vés al contingut
1

L'oficina de Bankia de Pineda ja està retolada com a nova oficina de CaixaBank

 

Foto: Ràdio Pineda
 

La fusió de les dues entitats farà desaparèixer la marca Bankia, i en el cas de Pineda, l'oficina que hi havia a la Plaça de les Mèlies ja està retolada amb el nom de CaixaBank. Recordem que l'oficina de Bankia de Poblenou ja va tancar fa uns mesos. Actualment hi ha una oficina CaixaBank al carrer Major, al centre de Pineda, i també a l'Avinguda Hispanitat a Poblenou. Caldrà veure si l'antiga oficina de Bankia de la Plaça de les Mèlies acaba tancant o no. Sobretot després de l'anunci que ha fet CaixaBank d'una retallada de la plantilla de 750 treballadors/es a Catalunya, i 8300 a tot l'Estat. També ha anunciat el tancament d'unes 1500 oficines arreu de l'Estat, sobretot a Madrid, Andalusia i el País Valencià.

Actualment l'oficina de CaixaBank del Carrer Major té molta clientela, però les llargues cues al carrer per fer ús dels caixers o entrar a l'oficina genera queixes entre els usuaris i clients.


 

A la pàgina web de Bankia també apareix la retolació de CaixaBank amb el seu logotip. El procés no acabarà fins a final d'any però els clients ja comencen a notar els canvis. L'ús de les targetes es manté com fins ara i després de l'estiu es faran canvis tecnològics entre les dues entitats.

Recordem que Bankia va ser una marca que va absorbir en el seu moment diferents entitats bancaries com ara la maresmenca Caixa Laietana, entre moltes altres caixes d'arreu de l'Estat. Actualment, el principal accionista de Bankia és el propi Estat espanyol que la va rescatar el 2013.