Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda, Sant Cebrià, Sant Pol, Santa Susanna i Tordera posen en marxa el programa “Treball, Talent i Tecnologia»

 

 

Els ajuntaments impulsen un nou projecte comú en el marc del programa «Treball, Talent i Tecnologia» de la Diputació de Barcelona. El projecte pretén contribuir a la millora de les competències digitals de les persones i donar eines i recursos a les empreses per facilitar la seva transformació digital. Es fa a través de quatre línies d’actuació: coneixement de l’actiu tecnològic del territori (anàlisi i diagnosi); participació activa d’agents privats (aliances estratègiques); desenvolupament competencial de les persones (reduir el biaix digital) i acompanyaments a la transició digital de les empreses.


 

S'ha fet una trobada virtual dels municipis implicats amb els regidors i les regidores, i personal tècnic implicat en el projecte. Aquesta sessió de treball ha estat el punt de partida del projecte amb l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia, impulsant aquest àmbit, i l’acompanyament a la transició digital de les persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.


 

El projecte té com a línies principals, promoure i facilitar la digitalització dels circuits administratius interns de les empreses del territori per millorar i agilitzar la relació amb clients i proveïdors. També es capacitarà les persones participants i se les dotarà de competències digitals per millorar la seva ocupabilitat a través d’itineraris formatius adaptats a les necessitats actuals de les empreses i de l’entorn empresarial.