Vés al contingut
1

Els alumnes de l'escola Jaume I coneixen el món de la pesca a Pineda i netegen la platja de brutícia

 

Escolta aquí la Cristina i les intencions per l'estiu dels més petits

 

Diversos cursos de l'escola han après aspectes de la vida marinera i han fet una jornada a la Platja dels Pescadors de Pineda per conèixer el món de la pesca. En una excursió a la Confraria de Pescadors, els més petits han après tècniques diferents de pesca amb un pescador pinedenc, i altres aspectes com ara la importància de tenir unes platges netes per no contaminar l'aigua.

La Cristina és una de les tutores de P5 i ha explicat que «han treballat aspectes al voltant del mar per conèixer el Pineda pescador, a les mateixes barques de la platja». També ha dit que «els alumnes han après aspectes mariners propis de Pineda, dins la celebració de la Setmana de la Natura i també han aprofitat per anar a un aquari per veure la vida sota l'aigua». Ha afegit que han treballat aspectes com ara la recollida de brossa i ha animat a totes les escoles a conèixer el món mariner «perquè agrada molt als infants i val la pena».

 

1

 

Els més petits han explicat que «ara coneixen arts de pesca i coses curioses dels pescadors, com ara el seu llenguatge, la forma de comunicar-se dins del mar, o les espècies marines i la importància de no contaminar la sorra ni l'aigua».

L'activitat s'ha fet a la Confraria de Pescadors de Pineda.