Vés al contingut
1

Bona valoració de la triatló Trirelay de Pineda

 

S'ha disputat aquest diumenge a Pineda i és una triatló per relleus en distància Super Sprint. Una prova elèctrica i trepidant, en realitzar-se consecutivament i de forma encadenada 3 triatlons per tres esportistes que formen part d'un mateix equip. És molt ràpida i cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un triatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Hi ha diverses categories i fins i tot una doble triatló, i per tant, els atletes han de fer el circuït dues vegades.

El director esportiu de la prova, Joan Carles Castellà, ha dit que «ha fet calor però tot ha sortit rodó» i per això ha felicitat a tot l'equip que hi està implicada i també a la Policia Local, Creu Roja i l'Ajuntament. El punt neuràlgic era la Plaça de Sara Llorens de Pineda.

La prova de natació es va fer a la Platja de la Riera, el recorregut de bicicleta eren dues voltes del tram de bici (7km) i la cursa de 2 km es va fer en una sola volta en terreny asfaltat en la seva totalitat.