Vés al contingut
1

L'escriptor Rafa Garcia explica en un llibre les proves de l'existència a la Terra d'una civilització anterior a l'espècie humana

 

Escolta aquí l'entrevista


 

El seu nou llibre es diu 'Somos una especie: ¿Nacida o creada?' i ja es pot comprar per internet.

Rafa Garcia ha dit a Ràdio Pineda que «hi ha mostres de civilitzacions més antigues que els humans, que feien servir tecnologia» i això continua essent un misteri, «tot i les evidències de la seva existència».

També ha dit que «no és descartable que hi hagués civilització antiga, molt anterior a l'evolució humana». Ha dit que «si ara l'existència humana s'extingís i d'aquí a milers d'anys tornés a sorgir la vida, els nous habitants de la Terra trobarien moltes proves de la nostra civilització».

També diu que «podria haver estat vida extraterrestres o d'altre tipus» i en aquest sentit, ha dit que «hi ha evidències de vida fora de la Terra des de temps immemorials i fins i tot en pintures rupestres». També ha dit que «fins i tot hi ha teories que els humans estarien sent observats per altres formes de vida no terrestre».

També ha explicat que el llibre vol explicar de forma senzilla algunes evidències «més assimilables, descartant el més complicat d'entendre per la majoria de la gent». Ha explicat que s'hi poden trobar versos i lectura de text.

 

Rafa Garcia ja va editar un primer llibre amb el títol 'El Universo hecho verso' on s'hi pot trobar d'una forma senzilla la creació de l'univers i el seu contingut amb explicacions, des del Big Bang fins a l'actualitat, i tots els esdeveniments del cosmos. Hi ha pensaments i reflexions de l'autor, que inclou una teoria d'ell mateix basada en les forces electromagnètiques.

 

Aquí pots trobar la notícia

 

 

Aquí pots comprar el seu nou llibre:

https://autografia.es/product/preventa-somos-una-especie-nacida-o-creada/