Vés al contingut
1

Torna la Fira d’Intercanvi de Llibres de Pineda

 

Aquest dissabte es celebrarà a Pineda la 8a edició de la Fira d’Intercanvi de Llibres. Aquesta cita torna després que l’any passat no es pogués celebrar per motiu de la pandèmia. Enguany coincidirà amb els actes de la Festa Major Petita i tindrà un doble emplaçament: al Pati de Can Comas i també amb una parada a la plaça Nova, al barri de Poblenou.

La regidora de Cultura, Sandra Pérez, ha dit que «encara es poden portar llibres a la Biblioteca Manuel Serra i Moret o bé al Centre Cívic Poblenou». Per cada llibre que porteu, s'entrega un tiquet que servirà per poder descanviar per altres llibres a la fira de dissabte. Es demana que els llibres que es cedeixin estiguin en bon estat. No s’acceptaran ni llibres de text ni tampoc enciclopèdies.

 

1

 

La fira es celebrarà dissabte de 10 a 14 h. Hi haurà intercanvi de llibres a la plaça Nova de Poblenou i al Pati de Can Comas. Es seguiran amb totes les mesures marcades per evitar contagis: hi haurà una porta d’entrada i una altra de sortida per facilitar el sentit únic dels visitants.

 

1