Vés al contingut
1

Èxit de l’estrena de l'Estranya parella al CCR i reconeixement als premiats per 'Avui No sopem'

La coneguda comèdia de Neil Simon ‘L’estranya parella’ s'ha estrenat amb èxit de púbic aquest diumente al Centre Cultural protagonitzada pels actors Rafa Ibáñez i Sebastian Brill. Van connectar amb el públic i van fer riure, en la que serà la comèdia de l'estiu a Pineda, amb representacions cada cap de setmana. La Presidenta del Centre Cultural, Ester Deprius, va dedicar l'estrena a la Quimeta Basart, una de les grans actrius del Centre, que està molt malalta.


 

També abans de començar la funció, es va fer un reconeixement a l'elenc que va representar "Avui no sopem" que han guanyat quatre premis en el Primer Concurs on-line Premi Vila de Gràcia! Maria Poch i Josep Serra, van rebre de mans de la Presidenta del Centre, els diplomes per aquesta obra estrenada a Pineda el març del 2019.


 

Fins el proper 1 d'agost, cada cap de setmana, dissabte i diumenge a les 7 de la tarda, és podrà riure amb aquesta gran comèdia de Neil Simon que que interpreta la Companyia del Centre sota la direcció de Rafa Ibáñez. Venda d'entrades venda d’entrades al web: www.ccrpineda.com

 

1