Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda segueix subvencionant la transformació digital d’empreses i inversió contra la Covid

 

L’Ajuntament de Pineda ha aprovat la convocatòria d’enguany dels ajuts per a empreses i persones emprenedores del municipi. Es tracta de línies d’ajuts que volen afavorir l’autoocupació, la contractació de persones a l’atur, les millores, ampliacions i adequacions de locals, i el trasllat d’empreses a Pineda o a les seves zones comercials i polígon industrial. A aquestes línies se li suma les dues subvencions per a la transformació digital d’empreses i per inversió en mesures protectores contra la Covid-19, ambdues noves de la darrera convocatòria i que l’ajuntament ha decidit mantenir a la convocatòria actual.


 

Pel que fa a les línies de subvenció de trasllat d’empreses, millores de locals, transformació digital i de mesures contra la Covid-19, podran beneficiar-se aquelles empreses municipals que hagin realitzat les inversions entre l’1 d’octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

Els ajuts destinats a l’autoocupació subvencionaran fins a 950 € a totes aquelles noves persones autònomes donades d’alta en una activitat a Pineda de Mar a partir de l’1 de setembre de 2020. De la mateixa manera també es subvencionarà amb aquesta xifra a empreses del municipi que hagin contractat alguna persona de l’atur a partir de l’1 de setembre de 2020 i, que en el moment de la sol·licitud, hagin transcorregut almenys 3 mesos de contracte.

El consistori destinarà 35.000 € a aquests ajuts. El termini per a la presentació s’obre demà divendres 30 de juliol i es mantindrà obert fins el 29 d’octubre.


 

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a través de l’apartat sol·licitud genèrica de la seu electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar https://seu.pinedademar.org/ o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Pineda de Mar de dilluns a divendres de 8,30 a 14 h, demanant cita prèvia a https://citaprevia.pinedademar.org o bé al telèfon 937671560.

Per més informació cal dirigir-se al Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda, al carrer Torres Quevedo 16, al telèfon 937671560 extensió 4301 o bé a www.pinedademar.cat/innova