Vés al contingut
1

Els Amics de les Arts actuen avui a Pineda dins del Festival Arts d'Estiu 2021

 


 

És la seva gira 'El senyal que esperaves' i que els porta arreu de la geografia catalana. Encara podeu comprar entrades entre els 18 i els 36€. L'actuació comença a les 10 de la nit i encara queden entrades a www.artsdestiu.com

Totes les entrades són de seient i per les característiques i aforament no caldrà portar cap test d'antígens ni certificat de vacunació.

El cinquè disc d'Els Amics marca un abans i un després definitiu. Deu noves cançons que compten novament amb la producció de Tony Doogan. Gravat a Cornellà del Terri, mesclat a COD Studios (Glasgow-Escòcia) i masteritzat per Frank Arkwright a Abbey Road.


 

Ahir va actuar Estopa encetant l'Arts d'Estiu, amb totes les entrades venudes. Van repassar tots els seus èxits musicals d'aquest duet creat el 1999, fent rumba 'canalla i urbana' com se'ls ha definit. El públic va poder gaudir d'un espectacle de dues hores de durada.

 

1

 

1
Estopa a Pineda. Foto ACN

 

 

1
Estopa ahir a Pineda. Imatge del CCR.

 

A la zona del village també hi havia molta gent que va poder seguir el concert des de fora la platea, mentre podia prendre alguna cosa als diferents espais gastronòmics que té el recinte.

 

1
Foto de Ràdio Pineda.


 

 

Cartellera de concerts Arts d'Estiu 2021

Els Amics de les Arts, 4 d'agost

Sergio Dalma, 5 d'agost

Ara Malikian, 6 d'agost

Dani Fernández i Belén Aguilera, 7 d'agost

Amaral, 8 d'agost

Miguel Poveda, 9 d'agost

Manel, 10 d'agost

Judit Nedermann-Rita Payés i Elisabeth Roma, 11 d'agost

Stay Homas, 12 d'agost

Gos Save the Queen, 13 d'agost

Sopa de Cabra, 14 d'agost


 


 

El village té control d'accés

El muntatge s'ha fet a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permet l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es paga un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es pot accedir a escoltar el concert des d'allà, i també s'hi fan actuacions abans i després del concert, i s'hi pot trobar restauració i moda.

Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions. Hi pot haver un màxim de 1700 persones al village.


En el cas dels concerts amb totes les entrades venudes no es podrà obrir el village a persones que no tinguin entrada. Un cop comenci el concert a les 10 de la nit, i per tant, el públic sigui dins de la platea, sí que es podrà obrir el village a un màxim de persones que podran escoltar l'actuació des del village.

 

1
Zona del Village. Ràdio Pineda.


 

Venda d'entrades

La venda d'entrades oficial és a www.artsdestiu.com, la que ofereix el preu mínim garantit i assegura que sigui vàlida.

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, i el Centre Cultural i Recreatiu. Té la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, el Ministeri de Cultura, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.