Vés al contingut
1

Jornada de vacunació sense cita prèvia dimarts vinent a Pineda

 


 

A Pineda s'obre un nou dia per vacunació sense cita prèvia oberta a tots els majors de 12 anys. Es farà aquest dimarts entre les 10 del matí i la 1 del migdia. Es farà a l'Espai Sara Llorens de Pineda, a la Plaça de les Mèlies.

Cal recordar que les persones menors de 66 anys que han passat la Covid es poden vacunar a partir dels 2 mesos del diagnòstic (no cal esperar 6 mesos com es feia abans).


 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins una nova estratègia de vacunació impulsada pel Departament de Salut per augmentar la cobertura poblacional durant aquest mes d’agost, amb l’objectiu de facilitar que la tornada a l’entorn educatiu, així com als llocs de treball el pròxim mes de setembre sigui més segura. Les darreres dues setmanes s’ha detectat una disminució en el nombre de cites prèvies i han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten al punt de vacunació.


 

Tot i això, per contribuir al bon funcionament i organització dels punts de vacunació, des de Salut es recomana demanar cita prèvia per internet a www.vacunacovidsalut.cat