Vés al contingut
1

Activitats i exercicis pràctics per ajudar a mantenir i millorar la memòria de la gent gran

Fotos: Ajuntament de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

Són els tallers de la memòria que organitza Benestar Social de l’Ajuntament de Pineda dirigits a persones majors de 65 anys. Els tallers de la memòria tenen molt bona acollida entre les persones grans i ara es tornen a organitzar després d’una aturada a causa de la pandèmia. Els tallers començaran a partir del dia 5 d’abril a Pineda Centre, al c/Riera 31 i a Poblenou a partir del dia 6 d’abril, al casal d’avis, els dimarts i dimecres al matí respectivament. Hem parlat amb les treballadores familiars Isabel Madrid i Quima Llanos i han explicat que l’objectiu dels tallers és mantenir i millorar la memòria de la gent gra a través d’exercicis pràctics i divertits.

 

La treballadora familiar Quima Llanos ha dit que també es treballa la memòria visual, remota i a llarg plaç, el raonament, l’escriptura i el llenguatge per adquirir i recuperar agilitat mental.

 

Per apuntar-se als tallers de la memòria cal ser major de 65 anys. Les inscripcions les podeu fer trucant al telèfon de l’Ajuntament de Pineda 93 767 15 60 o bé enviar un mail a Benestar Social benestarsocial@pinedademar.org

 

 

1

Les treballadores familiars Isabel Madrid i Quima Llanos al programa 'Dit i Fet' amb Olga Diéguez