Vés al contingut
1

Manolo Garcia, el Mag Lari, Joan Dausà, Fangoria, David Guapo o India Martínez s'afegeixen a l'Arts d'Estiu 2022

 

Escolta aquí l'entrevista a Xavier Amor i Xevi Gómez

 

Arts d'Estiu ha presentat avui el seu cartell, que sens dubte és ple de grans noms. Als que ja coneixíem, s'hi afegeix Manolo Garcia, Mclan i Loquillo, Antonio José, God Save the Queen (que tornen), India Martínez, Joan Dausà, i també Niña Pastori, Fangoria i Nancy Rubias. També hi haurà l'actuació per al públic infantil del Pot Petit i els monologuistes David Guapo o el Mag Lari. També es farà una 'festa holi'.


Els noms s'afegeixen als que ja coneixíem de Joan Manel Serrat, Pablo Alboran, La Oreja de Van Gogh, The Al McKay's Earth Wind & Fire Experience!, Hombres G i Mayumana.

 

https://www.artsdestiu.com/ca

 

1
Fotos. Ràdio Pineda

 

1

 

Les entrades a la venda aquest divendres a les 12 del migdia

El director artístic del festival ha dit que «estan contents de la programació i amb The Project» s'hi ha sumat la professionalitat. S'ha mostrat convençut que moltes de les actuacions vendran totes les entrades disponibles. Ha explicat que «l'evolució ha estat molt positiva i ara el projecte s'ha fet molt gran».


 

Un festival de referència

L’ARTS d’Estiu presenta nou cartell després d’anys d’una gran oferta musical que l’han posicionat com a “festival de referència” a la Costa de Barcelona. En només deu edicions, el festival s’ha convertit  en una cita imprescindible per les nits d’estiu a la comarca, continuant fidel a la filosofia que el va fer néixer segons els seus organitzadors. Artistes de repercussió internacional es combinen amb els millors talents nacionals del rock, el flamenc, el pop, l’humor o la màgia celebrant la cultura per a tots els públics. El festival es celebrarà enter el 2 i el 21 d'agost a l'Espai Marítim de Pineda, a tocar de la platja dels Pins.


 

Dates dels concerts

AL MCKAY’s EARTH, WIND & FIRE EXPERIENCE (03/08)

HOMBRES G (04/08)

MAYUMANÁ (05/08)

MANOLO GARCÍA (06/08)

EL MAG LARI (07/08)

PABLO ALBORÁN (08/08)

LOQUILLO i M CLAN (09/08)

ANTONIO JOSÉ (10/08)

EL POT PETIT (11/08)

JOAN MANUEL SERRAT (12/08)

GOD SAVE THE QUEEN (13/08)

INDIA MARTÍNEZ (14/08)

JOAN DAUSÀ (15/08)

LA OREJA DE VAN GOGH (16/08)

DAVID GUAPO (17/08)

NIÑA PASTORI (18/08)

FANGORIA i NANCY RUBIAS (19/08)

Festa HOLI (20/08)


 

El Village

'La guingueta de platja més gran del Maresme' és un reclam paral·lel als propis concerts. El village, amb programació musical pròpia que es presentarà properament, estarà obert al públic general (vagi o no a veure l’espectacle) i proporcionarà una oferta d’oci i restauració des de les set de la tarda a les dues de la matinada: música  en directe, dj´s, expositors i botigues efímeres, food trucks i activitats diverses al costat del mar.

L’oferta  gastronòmica i d’oci a l’entorn del festival permet oferir una experiència global tant pel públic assistent als concerts com per a visitants sense entrada.


 

Xavier Amor destaca el cartell

«És una edició molt especial i és un dels millors festivals de Catalunya i s'ha fet una aposta molt clara per la programació». Ha dit que «és una experiència viure'l i es vol promocionar el poble de Pineda durant tot el dia». També ha volgut destacar que «el festival serà solidari perquè part dels beneficis anirà a projectes que ajuden a les famílies que no ho estan passant bé».


«Recuperem un festival multidisciplinar»

Ho ha dit Xavier Gómez que ha definit el cartell com a «espectacular». Xevi Gómez també ha dit que «es presentarà aviat una programació molt especial d'actuacions al village, que també sorprendrà, oberta a tot el públic».