Vés al contingut
1

A la venda les entrades de tots els concerts d'Arts d'Estiu

El festival ja havia anunciat i posat a la venda les localitats d'alguns dels concerts, i ja hi ha dos sold out: Pablo Alboran i Joan Manuel Serrat amb les entrades esgotades. Arts d'Estiu ja va presentar ahir el seu cartell al complet, que sens dubte és ple de grans noms. Als que ja coneixíem, s'hi afegeix Manolo Garcia, Mclan i Loquillo, Antonio José, God Save the Queen (que tornen), India Martínez, Joan Dausà, i també Niña Pastori, Fangoria i Nancy Rubias. També hi haurà l'actuació per al públic infantil del Pot Petit i els monologuistes David Guapo o el Mag Lari. També es farà una 'festa holi' per acabar el festival.

Els noms s'afegeixen als que ja havien anunciat: Joan Manel Serrat, Pablo Alboran, La Oreja de Van Gogh, The Al McKay's Earth Wind & Fire Experience!, Hombres G i Mayumana.

 

1


 

 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha destacat el cartell i ha dit que «és una edició molt especial i és un dels millors festivals de Catalunya i s'ha fet una aposta molt clara per la programació». Ha dit que «és una experiència viure'l i es vol promocionar el poble de Pineda durant tot el dia». També ha volgut destacar que «el estival serà solidari perquè part dels beneficis d'algun dels concerts anirà al Menjador Social de Càritas, al rebost Solidari de Creu Roja i als projectes socials de Càritas Santa Maria.

 

ESCOLTA L'ENTREVISTA A XAVIER AMOR

 

El director artístic del festival, Xevi Gómez, ha dit a Ràdio Pineda que «estan contents de la programació i amb The Project» s'hi ha sumat la professionalitat. S'ha mostrat convençut que moltes de les actuacions vendran totes les entrades disponibles. Ha explicat que «l'evolució ha estat molt positiva i ara el projecte s'ha fet molt gran». «Recuperem un festival multi-disciplinar». Ho ha dit el director artístic del Festival, Xavier Gómez que ha definit el cartell com a «espectacular». Xevi Gómez també ha dit que «es presentarà aviat una programació molt especial d'actuacions al village, que també sorprendrà».

 

ESCOLTA L'ENTREVISTA A XEVI GÓMEZ

 

 

 

1
 

La presidenta del CCR, Esther Deprius, ha explicat que «el CCR va fer néixer el festival i s'hi vol implicar com el primer dia». Ha dit que «hi haurà més aforament i s'espera que sigui tot un èxit un cop acabades les restriccions» i també ha volgut destacar el paper que fan els voluntaris al festival.

 

ESCOLTA L'ENTREVISTA A ESTHER DEPRIUS

 

En només deu edicions, el festival s’ha convertit  en una cita imprescindible per les nits d’estiu a la comarca, continuant fidel a la filosofia que el va fer néixer segons els seus organitzadors. Artistes de repercussió internacional es combinen amb els millors talents nacionals del rock, el flamenc, el pop, l’humor o la màgia celebrant la cultura per a tots els públics. El festival es celebrarà entre el 2 i el 21 d'agost a l'Espai Marítim de Pineda, a tocar de la platja dels Pins.


 

Dates dels concerts

AL MCKAY’s EARTH, WIND & FIRE EXPERIENCE (03/08)

HOMBRES G (04/08)

MAYUMANÁ (05/08)

MANOLO GARCÍA (06/08)

EL MAG LARI (07/08)

PABLO ALBORÁN (08/08)

LOQUILLO i M CLAN (09/08)

ANTONIO JOSÉ (10/08)

EL POT PETIT (11/08)

JOAN MANUEL SERRAT (12/08)

GOD SAVE THE QUEEN (13/08)

INDIA MARTÍNEZ (14/08)

JOAN DAUSÀ (15/08)

LA OREJA DE VAN GOGH (16/08)

DAVID GUAPO (17/08)

NIÑA PASTORI (18/08)

FANGORIA i NANCY RUBIAS (19/08)

Festa HOLI (20/08)

1