Vés al contingut
1

Els 'Maduixots' inauguren el seu nou local en un acte presidit per Pere Aragonès i Xavier Amor

Fotos: Maduixots / Ràdio Pineda

 

VÍDEO DE LA INAUGURACIÓ (retransmissió per Instagram de Ràdio Pineda)

 

La Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima ha inaugurat el seu local al C/Montseny 84 de Pineda. La festa d'inauguració, celebrada aquest dissabte, va  comptar amb la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

 

1

El President, Pere Aragonès, va felicitar la colla i va recordar els inicis, quan va néixer ara fa vuit anys. Va dir que és la seva colla on hi té bons amics, que va veure des del principi i com ha anat creixent.  Pere Aragonès va felicitar els castellers pel seu esforç, per la constància, les hores d'assaig i les sortides. També va destacar «que les els castells són una manera molt senzilla de representar i explicar com és la nostra societat: on tothom pot sumar i participar».

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va felicitar la colla pel seu esforç, i va recordar el naixement de la colla i com ha anat creixent des del primer dia, així com la singularitat que té, pel fet de tenir integrants de de diversos municipis. Per això, va dir que és una gran notícia per a tots i va destacar que s'obri un local així, després de dos anys.

1

La Cap de Colla es va mostrar satisfeta «del creixement dels Maduixots que els ha portat a tenir un local propi», i el president Marc Ruiz va destacar que tenen «vocació de representar tots els pobles que integren la Colla Castellera». Van agrair a l'Ajuntament de Pineda i a l'Escola Sant Jordi que hagin acollit durant vuit anys els assajos de la colla. Van explicar que totes les colles estan, després de la pandèmia, en un moment delicat i ara s'ha de formar també a nova canalla.

 

Marc Ruiz, en nom de la Colla, van tenir paraules de record per en Joan Comas, casteller que va morir durant la pandèmia. «Un homenatge a una persona gran, exemple que qualsevol, persona té feina a fer en una colla castellera».

 

1

 

1

La jornada va ser molt festiva i participativa i tothom hi va poder gaudir.