Vés al contingut
1

Diumenge arriba la Cursa de Pineda de 10 km

 

Es farà diumenge i s'hi esperen més de 1000 corredors. L'organitza Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Pineda i és una clàssica dins el calendari de curses urbanes.

Com sempre, hi haurà regals per a tots els participants. És una cursa oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2023 promoguda per Gesport i Championchip.

Hi haurà premis per equips masculins i femenins i també per individual.


 

L'horari de sortida és a les 8:30 hores del Ptg. Marina direcció mar fins el Psg. Marítim, continuarà direcció Calella fins a la cruïlla de Costa Brava i faran mitja volta per continuar pel Psg. Marítim direcció Pineda centre. Continuaran per la plaça de l'Estació i el carrer Consolat de Mar fins al terme de Santa Susanna. Tornaran pel Carrer Sant Antoni, baixaran pel carrer Illes Canàries fins a Consolat de Mar i continuaran per la plaça de l'Estació i el passeig Marítim fins a l'Av. Tarongers. Pujaran per Tarongers fins al carrer Narcís Monturiol i Rambla Catalunya, giraran pel carrer Llevant i tornaran a baixar per l'Av. Tarongers, camí del mig i finalment arribaran una altra vegada al Ptg. Marina per on entraran a Can Xaubet i finalitzarà la cursa.   

 

Per garantir la seguretat dels participants es prohibirà l'estacionament en diversos trams del recorregut: Ptg. Marina,  Psg. Marítim i C. Consolat de Mar. S'instal·larà senyalització excepcional de prohibició d'estacionament amb antelació.