Vés al contingut
1

La Revetlla de Sant Joan arriba a Pineda

 

 

Revetlla de la Plaça de les Mèlies

La revetlla a la plaça de les Mèlies comptarà amb un sopar popular, el pubillatge, els Grallers de Pineda, focs d'artifici amb els Diables de Poblenou, i a la nit concert de cançons en català amb la banda 'Julivert' i una sessió amb PD Fourquilles que acabarà a les tres de la matinada. Els actes començaran a les 8 del vespre a la Plaça de les Mèlies, amb l'arribada de la flama  i l'encesa del peveter amb el foc de Sant Joan. El sopar és a base de fesols del ganxet, botifarra i pinxos i beguda i no hi faltarà la coca i el cava. Hi haurà servei de bar tota la nit. Tiquets anticipats a la venda a la botiga Herbes de Pineda.

Escolta els Julivert aquí

 

Ja s'han venut més de 300 tiquets reservats per al sopar.

Lluna Martí ha dit que «és una revetlla que aplega tot un seguit d'activitats i música que agrada molt al públic». Les entitats organitzadores han fet públic que «cap d'elles guanyarà diners amb la revetlla sinó que els guanys que hi pugui haver serviran íntegrament per organitzar la revetlla de l'any que ve».

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Cau de Pineda, l'Ateneu Popular Sa Boada i el Centre Excursionista Montpalau Team, amb la col.laboració de les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, Òmnium Cultural, Consell Local per la República de Pineda, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1
Julivert

 

1
Pd Fourkilles

 

 

1


 

Revetlla de La Tribala

La Tribala organitza la Revetlla de Sant Joan a la Platja dels Pins, a la zona de Barraques, amb el nom 'La mares de les fogueres'. Com diu el nom hi haurà una foguera, i no hi faltarà ni la coca ni el cava. Es demana que porteu el got de casa per reduir residus. També hi haurà sopar a base de taula d'embotits i festa amb DJ i segons els seus organitzadors, «no podreu parar de ballar». Ja fa 10 anys que es celebra aquesta revetlla a Pineda que sempre té molt d'èxit de participació.

Com cada any s'encén una foguera a les 12 de la nit i tothom podrà fer el seu desig tal i com marca la tradició. Aquesta revetlla es celebra a partir de les 9 del vespre fins les 3 de la matinada organitzada per la Comparsa La Tribala i el suport de l'Ajuntament. La Patrícia ha explicat que «és oberta a tothom amb sopar i música tota la nit i la gran foguera». Ha animat a tothom «a gaudir de les revetlles populars» i ha assegurat «que ells ho passaran molt bé i a les 12 s'encendrà la foguera»

 

1
Fotos d'arxiu de La Tribala

 

1

 

1

 

 

Revetlla dels Xulos

També es farà una revetlla a Poblenou a càrrec de la comparsa dels Xulos. A la Plaça de la biblioteca de Poblenou també hi haurà revetlla de Sant Joan amb sopar a la fresca i ball amb Dj. Hi haurà servei de bar i música de tots els temps «fins que el cos aguanti» segon diuen els seus organitzadors. Organitza Els Xulus de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

Laura Guinart ha dit que «tenen moltes ganes de celebrar el Sant Joan i es farà amb un sopar a la fresca» i música durant tota la nit. Ha explicat que «és un bon motiu per trobar-se novament».

 

1

 

 

 

 

 

Revetlla a Can Carreras

 

Els veïns de Can Carreras també celebren la revetlla de Sant Joan amb sopar, coca i cava i música en directe a partir de les 21h al local del Casal. L'Associació de veïns ha explicat que no hi haurà petards ni cohets. Preu pels socis de 20 euros i pels no socis 25 euros.

 

 

4