Vés al contingut
1

Arts d'estiu arriba a la recta final amb Fangoria i les Nancy Rubias i el Holi Festival of Colours

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Seran els dos darrers espectacles de l'edició de 2022. Al village avui actua David Ros, una figura emergent en el món de la música en català.


 

Per Fangória i Nancy Rubias podeu comprar entrades des de 35€ a www.artsdestiu.com i teniu garantit una actuació molt vital i divertida amb clàssics que no passen desapercebuts per a níngú. El concert comença a les 9 del vespre.

I el Festival Holi és dissabte i comença a a 2/4 de 8 de la tarda amb accés lliure però cal entrada i ja s'han esgotat. Sempre és una actuació que té un gran acceptació.


 


 

Un festival de grans noms i amb molt acceptació de públic

El festival ha fet 'sold outs' com ara el de Pablo Alboran i Joan Manuel Serrat, però també God Save The Quenn o Manolo Garcia entre altres. El festival també ha comptat amb Mclan i Loquillo, Antonio José, India Martínez, Joan Dausà, i també Niña Pastori, Fangoria i Nancy Rubias. Cal destacar també les actuacions de La Oreja de Van Gogh, The Al McKay's Earth Wind & Fire Experience!, Hombres G i Mayumana i l'actuació per al públic infantil del Pot Petit i els monologuistes David Guapo o el Mag Lari. Finalment la 'festa holi' per acabar el festival aquest dissabte.


 

El Village

'La guingueta de platja més gran del Maresme' és un reclam paral·lel als propis concerts. El village, amb programació musical pròpia ha estat obert al públic general (vagi o no a veure l’espectacle) amb oferta d’oci i restauració des de les set de la tarda a les dues de la matinada: música  en directe, dj´s, expositors i botigues, food trucks i activitats diverses al costat del mar.