Vés al contingut
1

La Fira de Calella obre fins diumenge i dedica el seu monogràfic a Navarra

 

La presència de Navarra a la Fira servirà per mostrar la seva gran riquesa gastronòmica, i el seu llegat històric, cultural i tradicional. Tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’activitats, artesania, concerts i productes d’alimentació, així com visitar els estands de diferents entitats que, com cada any, es donen a conèixer en aquesta celebració al Passeig de Manuel Puigvert. La fira es celebra fins al 25 de setembre.


 

El vicepresident de la Generalitat, el Conseller Puigneró i el seu homòleg navarrès, Javier Ramírez, han inaugurat la fira. També hi era l'alcalde de Calella Marc Buch i també hi han estat presents l'alcalde de Pineda, Xavier Amor i la Diputada al Parlament Mònica Palacín entre altres alcaldes de la comarca. Durant l'acte es va hissar la bandera navarresa i la catalana.


 

Solidaritat amb la Fundació Miquel Valls

A la Fira tothom qui vulgui col•laborar amb la Fundació Miquel Valls podrà comprar un mocador vermell a l’estand d’informació i tots els beneficis aniran destinats a la lluita contra la ELA.

Les entrades al recinte firal costen 3 euros i són vàlides per a tots els dies. És gratuïta per a les persones menors de 12 anys i les jubilades.