Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda demana reunir-se amb el nou Conseller de Drets Socials

 

Demana tractar la problemàtica de la falta de recursos i de places de residència a Pineda. Segons l'Ajuntament «en comparació a d’altres poblacions similars, Pineda pateix un greuge respecte a les assignacions de places públiques de residència de gent gran». Considera que hi ha recursos insuficients i no ajustats a les demandes del municipi. També considera que hi ha un desajust en els recursos assignats i la necessitat d’un estudi de viabilitat sobre les diferents solucions en l’àmbit de residències i habitatge de gent gran.

L'equip de govern també anuncia que sol·licitarà en el proper Ple de pressupostos l’aprovació d’una partida per a fer possible aquest darrer punt.

 

1

 

1
 

Aquest cap de setmana ha rebut l’Associació de Jubilats i Pensionistes, i ha participat a la seva assemblea. L'alcalde s'ha compromès a demanar cita amb el Conseller de Drets Socials per tractar aquest tema. A l’assemblea també han assistit la regidora de Drets Socials i Accés a l'Habitatge, Marta Martín; la regidora de Participació Ciutadana, Diversitat, Polítiques de Gènere i Gent Gran, Verònica Rebollo; i la regidora Noemí Llorens.