Vés al contingut
1

Pineda rebrà 822.000€ dels fons Next Generation per reformar l'edifici de Benestar Social

 

Els 821.993,32 euros assignats s’invertiran en el projecte de reforma de l’edifici de benestar social de Pineda. En concret, a la seva primera fase, que estava pressupostada en 1.445.000,00 euros totals. Aquesta ajuda europea no serà la única que rebi el projecte, que també comptarà amb 126.296,93 euros de la Generalitat mitjançant el PUOSC (Pla Únic d’obres i serveis de Catalunya). Els 496.709,75 euros restants del projecte els assumirà l’Ajuntament de Pineda de Mar.

La proposta pinedenca ha sigut una de les 405 escollides juntament amb la proposta que ha presentat l'Ajuntament de Mataró.


 

Satisfacció i optimisme amb futures convocatòries

L’alcalde Xavier Amor s’ha mostrat satisfet per haver aconseguit “un reconeixement que dóna resposta a la bona feina realitzada des de Pineda de Mar” i, especialment, perquè el projecte permetrà “agilitzar una reforma que millorarà els serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania”. A més, es mostra “optimista amb els projectes presentats a les altres convocatòries dels Fons Next Generation” per poder seguir millorant les condicions del municipi.