Vés al contingut
1

200 llocs de feina per cobrir a la primera 'Fira Treballa' de Pineda de Mar

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Ester Puertas al 'Pineda Es Mou'


 

Serà demà dijous a la plaça Espanya de Pineda, organitzada pel Centre Innova de l'Ajuntament. Des de 2/4 d'11 fins les 3 es farà la fira. Es posaran en contacte persones que busquen feina amb empreses, amb un seguit d'entrevistes curtes, de 10 minuts. Actualment, hi ha 23 empreses implicades i més de 200 llocs de feina per a cobrir. Les empreses que tinguin vacants encara estan a temps de participar-hi. A la Fira, es faran públiques les ofertes de feina disponibles i les persones participants hauran de portar diverses còpies dels seus CV impresos per a poder-los donar a les empreses.

En cas de no poder assistir a la fira podeu enviar el vostre CV perquè les empreses ho tinguin en compte. El podeu enviar a innova@pinedademar.org



La regidora d'Ocupació, Ester Puertas, ha explicat que és una fira oberta a tothom qui cerqui feina, i de qualsevol edat. Hi ha lloc de treball de temporada, però també per tot l'any. Les ofertes que hi ha són diverses, i de diversos sectors. Una part important és de l'hoteleria, però també d'altres ben diversos i de diverses professions, com ara administració, socorrisme i món de l'empresa, segons ha explicat la regidora d'Ocupació.

 

Ofertes de treball:

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

Si busques feina et pots apuntar a través de la Xarxa Xaloc a aquest enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeW7fKm_ZoFbzuGdv_Lmao2opKrfWYXXdJGDY8YAKTBDWNQhA/closedform

També contactant amb el Centre Innova: 93 767 15 60 (ext. 4301) o per correu electrònic a innova@pinedademar.org

A més hi haurà càpsules divulgatives durant tota la jornada, on la persona podrà preparar l'entrevista, treballar la comunicació verbal i no verbal, entre altres.


1