Vés al contingut
1

Mossos d'esquadra i policia local incauten una plantació de marihuana en una operació a Pineda

 

Foto. Policia Local de Pineda

 

Hi ha hagut un detingut i no es descarta que n'hi hagi més en el decurs de la investigació, i la confiscació de 1970 plantes en un soterrani d'una nau industrial del carrer Garbí a Poblenou.

Mossos d'esquadra i Policia Local de Pineda han participat a 'l'Operació Litoral' i han fet un registre en un soterrani d'una nau del carrer Garbí de Pineda on hi havia una plantació clandestina de marihuana.

En total s'hi han trobat 1970 plantes en dues sales, 388 grams de cabdells de marihuana, i 30.308 grams de trinxat de cabdells. Es calcula que el frau amb electricitat s'eleva als 200.000 euros atès que hi havia la llum punxada a la xarxa pública.


 

Col·laboració veïnal

L'alerta sobre aquesta plantació clandestina la van donar veïns i veïnes del sector on s'ubica la nau, com a conseqüència de les olors permanents de la marihuana, que s'anaven desprenent del soterrani cap al carrer. Una vegada alertada la comissaria de Mossos es va procedir a muntar un dispositiu de vigilància que va culminar ahir a la tarda amb la col·laboració de la Policia Local de Pineda.