Vés al contingut
1

El Dia de les Esquadres commemora a Pineda els 20 anys del desplegament de Mossos a l'Alt Maresme

Pineda ha acollit aquest migdia el Dia de les Esquadres, que ha commemorat els 20 anys del desplegament del cos a l'Alt Maresme. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el cap de l'àrea policial Arenys de Mar, l'Inspector Bonaventura Comes, junt amb els sots inspectors de zona. Han repartit les distincions i medalles per accions destacades el darrer any, a agents del cos de Mossos d'Esquadra i també a les Policies Locals i d'altres estaments.

 


Escolta AQUÍ les declaracions de l'Inspector Bonaventura Comes i l'alcalde Xavier Amor

 

En el seu parlament, l'Inspector ha recordat el desplegament al territori, i ha posat en relleu la tasca policial de Mossos i la importància de la coordinació amb les policies locals i la resta de cossos amb l'objectiu comú de la seguretat pública. També ha parlat de l'increment de delictes el darrer any, especialment pel que fa als furts, estafes telemàtiques i violència sexual, a més d'altres preocupacions pel que fa a delictes que tenen a veure amb la marihuana i la problemàtica de les okupacions.

 

En declaracions a Ràdio Pineda, l'Inspector Bonaventura Comes ha destacat que «el Dia de les Esquadres que es fa avui a l'Auditori és per reconèixer accions meritòries dels mossos de les Comissaries d'Arenys i Pineda, que fan extensives a la resta d'agents de la zona. També a d'altres institucions i cossos policials per la seva tasca.


En l'acte, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, també ha rebut un obsequi i un reconeixement «per la seva implicació incansable per la seguretat del municipi». Xavier Amor ha tancat l'acte fent una reflexió: «La seguretat no és qüestió de governs ni de partits» i ha posat en valor tots els cossos per un objectiu comú, i amb una mateixa funció. Xavier Amor ha dit també que la seguretat és «vetllar pel compliment de la llei, però també generar sensació de seguretat a la ciutadania».

 

L'acte s'ha fet a l'Auditori de Pineda. És un acte que aplega cossos policials com ara Mossos, Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional, i estaments com Bombers, Creu Roja, Protecció Civil, ADFs i diverses entitats que hi han estat convidades. Ha comptat també amb l'assistència de la Regidora de Seguretat, Sílvia Biosca, la diputada pinedenca Mònica Palacín, i alcaldes i alcaldesses de l'Al Maresme, entre d'altres personalitats.

 

1

1

1