Vés al contingut
1

Moltes famílies de Pineda necessiten els paquets bàsics de Càritas per arribar a final de mes

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista que vam fer a Raquel Camps a la Fira d'Entitats

 

Són famílies o persones que, tot i havent trobat alguna feina o petita feina, no arriben a final de mes. Raquel Camps, presidenta de Càritas Santa Maria ha explicat que les persones i famílies que atenen viuen amb esperança el fet de trobar una feina però ha dit que els sous o la cotitzacions no són suficients ja que tot s’ha encarit, com l’habitatge o la bossa de la compra. Això fa que moltes d’aquestes persones i famílies continuïn necessitant els paquets bàsics que ofereix Càritas per compensar la situació de risc que viuen.

 

Raquel Camps també ha parlat de la dificultat de trobar un habitatge digne per aquests casos. Ha dit que senten impotència perquè no poden donar resposta. Ha parlat de famílies nombroses amb nens petits i gent gran, o mares soles amb canalla.

 

Càritas Santa Maria aten a 187 persones al mes i treballa conjuntament amb Serveis Socials de Pineda. Impulsen diferents campanyes per donar resposta a les necessitats de les famílies més necessitades del municipi com ara d’aliments, el rober o el Servei d’Orientació laboral per trobar feina. Càritas Santa Maria es troba al c/Sant Antoni 15 de Pineda i ofereix el servei d’acollida tots els dilluns de 2/4 de 10 del matí a 12 del migdia, tot i que recomana primer, anar directament a Serveis Socials de Pineda.

 

2