Vés al contingut
1

Diumenge es pot veure a l'Auditori de Pineda l'espectacle ‘El viatge de l’Elefanta Sara’

 

 

Aquest diumenge podreu veure el muntatge ‘El viatge de l’Elefanta Sara’ a càrrec de la companyia Lady Albergínia i el Senyor Patata. Un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació, a un món on tot és possible.

Entrades a la venda al web www.auditoripineda.cat i també a Can Comas, de dilluns a divendres, de 9h a 14h i, en cas que en quedin, una hora abans a l’Auditori. Recordeu que amb el carnet ‘Amics de l’Auditori’ podeu obtenir descomptes en els preus de les entrades, entre altres avantatges.

 

1

 

 

També podeu comprar les entrades pel concert que oferirà el grup pinedenc Saüc en flor el dissabte 18 de novembre i també el concert de Nadal ‘Desconcerto’ amb Orthemís Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà el dissabte 16 de desembre.

 

Entrades a la venda al web www.auditoripineda.cat i també a Can Comas, de dilluns a divendres, de 9h a 14h i, en cas que en quedin, una hora abans a l’Auditori. Recordeu que amb el carnet ‘Amics de l’Auditori’ podeu obtenir descomptes en els preus de les entrades.