Vés al contingut
1

Aquest dissabte es fa la XXX Nocturna de Pineda

 

 

El Club Ciclista Pineda organitza un any més la 'La Nocturna de Pineda'. L'entitat fa 30 anys que la organitza i és una de les proves més populars del club ciclista pinedenc. La sortida és  dissabte a les 7 de la tarda des del davant de l'Ajuntament i la marxa té dos recorreguts. Més que més que una prova esportiva, és una passejada en bicicleta i una festa.

 

No es podran vendre tiquets el mateix dia de la cursa, per tant, s'han de comprar de forma anticipada dins el 10 de novembre a Bicis Poch, Ricki Bike, Bicicletes Gras i a CS Color del carrer Jaume I. El seu preu és de 18€ i inclou inscripció, una samarreta tècnica, tiquet per sopar i sorteig. Els menors de 12 anys poden agafar tiquet al preu de 5€ sense obsequi.

 

La marxa en bicicleta 'La Nocturna de Pineda' es celebra el dissabte 11 de novembres amb sortida a les 7 de la tarda des del davant de l'Ajuntament. Si voleu més informació i també per inscripcions podeu consultar el web del club: www.ciclismepineda.com o bé trucar al telèfon 93 762 32 37.

 

1

 

1