Vés al contingut
1

Sara Manzano guanya les 4 entrades per anar a Horrorland de ‘Gent de Pineda’

Fotos: Ràdio Pineda i Gent de Pineda

 

El sorteig s’ha fet aquest matí, en directe a Ràdio Pineda, amb la regidora de Comerç Carmen Montoya i la presidenta de ‘Gent de Pineda’, Sònia Caro. El sorteig també s’ha retransmès en directe pel canal d’Instagram del comerç local. La guanyadora Sara Manzano va segellar la butlleta a la botiga d’esports Nou Estil, i per tant, aconsegueix les 4 entrades amb fastpass per anar a Horrorland.

 

1

Moment del sorteig als estudis de Ràdio Pineda

 

Recordem que, durant la campanya de Halloween, les persones podien participar al sorteig omplint les butlletes, quan feien les seves compres. Val a dir que els mateixos establiments també participaven al concurs d’aparadors més terrorífics organitzat per l’entitat. Els establiments guanyadors han estat: Peixateria Borrull de Pineda centre, l’establiment Psitahome i ClàuTic. Sònia Caro, presidenta de Gent de Pineda ha fet una valoració positiva de la campanya i ha destacat la implicació de les botigues associades.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Pineda Carmen Montoya ha parlat de la importància d’aquestes campanyes per fidelitzar els clients.

Gent de Pineda’ estan preparant la propera campanya que es farà per celebrar el Nadal.