Vés al contingut
1

Vetllada de Santa Llúcia a benefici de Càritas: «Podem ser esperança pels altres»

Fotos d'arxiu: Càritas Santa Maria


 

És una de les activitats més importants que fa Caritas durant l’any perquè els diners que es recaptin, amb el donatiu de l’entrada que és de 7€ i la rifa de dues paneres, es destinaran als diferents projectes que té l’entitat. Raquel Camps, presidenta de Càritas Santa Maria ha dit que tanquen l’any «una mica pitjor de com el vam començar» ja que la realitat de les persones més vulnerables no ha millorat massa i ha destacat, també, per la pujada de preus.

 

Raquel Camps ha dit que el fet d’assistir a la vetllada s’ajudarà a moltes famílies. També ha dit que «tot i que no hi ha persones invisibles, sí que n’hi ha que viuen la invisibilitat».

 

La Vetllada a benefici de Càrtias comptarà amb la participació de Els Amics de la música del Casal d’Avis de Poblenou, l’il·lusionista Lluís Delgado, l’escola municipal de Dansa i el grup de sevillanes Virgen del Carmen. Com cada any també es farà la desfilada de moda, vestits de festa i 'faralaes' i el sorteig de dues paneres nadalenques que ja estan exposades a la botiga-rober de Càritas, al carrer de Mar, 60.

 

2

 

La Vetllada de Santa Llúcia és aquest dimecres a les 6 de la tarda al Centre Cultural. Podreu comprar l’entrada una hora abans que obrin les portes.

 

1